JanKoWeb: About - Jankoweb na nové doméně jankoweb.moxo.cz!

Jankoweb na nové doméně jankoweb.moxo.cz!

Vzhledem k tomu, že hosting na Endoře (tode.cz) mění k novému roku podmínky a měl bych tam menší traffic, pokud bych se nezaregistroval na mojeID (což se mi nelíbí, neboť je to velký krok ke sledování lidí na internetu - mojeID totiž propojuje Váš mobilní telefon s mailem a poštovní adresou), hledal jsem opět alternativu.

Našel jsem ji na moxo.cz, kterýž to freehosting je srovnatelný s Edorou a navíc v základní verzi bez reklamy. Tak uvidím, jak dlouho se na nové doméně ohřeji:-)

Pro Vás, milého čtenáře či čtenářku to moc neznamená, neboť z jankoweb.tode.cz jsem zatím udělal automatické přesměrování. Tak se jen nevyplašte, kdybyste paranoidní či poctivě sledovali adresní řádek:-)

Případné podivné chování stránek mi prosím hlaste, zatím jsem objevil nefunkčnost skriptu na západ slunce a kódování databáze, které jsem musel ručně změnit na utf. Tak?e u? tu snad nikde nejsou otazníky.-)

Edit: západ slunce už zase funguje, stačilo přidat do .htaccess správné časové pásmo (moxo.cz běží na serverech v Americe):



# nastaveni casu
php_value date.timezone "Europe/Prague"
Rubrika About | Po 10.12.2012 | 2112x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Bezpečí je většinou pověra. Ve skutečnosti neexistuje. Život je buď odvážné dobrodružství, nebo vůbec nic."

H. Kellerová